Luft vand varmepumper

Luft til vand varmepumper med installation i Helsinge og Nordsjælland

Skal du til at renovere din bolig – eller skal du til at bygge nyt hus? Så er det en god ide at kigge frem i tiden og investere i en CO2-venlig og billig opvarmningsløsning – en luft-vand varmepumpe.

Hos Nordkystens El & Datateknik ApS i Helsinge har vi mange års erfaring med levering og montering af luft-vand varmepumper og vi monterer luft-vand varmepumper i store dele af Nordsjælland.

Kontakt Nordkystens El & Datateknik ApS på 48 28 88 14 eller teknik@nordkystens.dk og få et uforpligtende tilbud på en luft-vand varmepumpe.

Hjælp miljøet og få mulighed for at spare på energien

Med en luft til vand varmepumpe kan du både spare penge og samtidig nedsætte dit CO2-udslip.

En luft til vand varmepumpe er ideel, hvis du skal opvarme både mindre og større huse og bygninger. En luft til vand varmepumpe er dyrere i indkøb og installation end en luft til luft varmepumpe, men til gengæld er den også mere effektiv og kan bruges som totalløsning.

Kontakt på teknik@nordkystens.dk eller ring til os på 48 28 88 14 og få et uforpligtende tilbud – vi er klar til at hjælpe dig med alt fra rådgivning til muligheder for montering.​

Derfor er luft-vand varmepumper en god varmeløsning

Mange synes, at det kan være svært at finde ud af, hvilken varmeløsning der er den bedste og mest økonomiske. Hos Nordkystens El & Datateknik ApS i Helsinge møder du altid imødekommende KMO-montører, der er klar med rådgivning, fordi valg af energiløsning er en stor beslutning. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på installation af en luft-vand varmepumpe.

Gode grunde til at vælge en luft-vand varmepumpe:
  • Billig i drift
  • Producerer mere energi end den bruger i drift
  • CO2-venlig
  • Driftssikker og nem at betjene

Sådan virker en luft til vand varmepumpe

En luft til vand består af en indedel og en udedel. Udedelen bruger energien fra udeluften og overfører dette til indedelen som producerer varmt brugsvand, gulvvarme og/eller radiatorvarme. Det er vigtigt, at dit hus er godt isoleret for at varmepumpens effekt udnyttes optimalt.

 

Støjer en luft til vand varmepumpe meget?

Lyd og lydgener opleves meget individuelt. Nogle kunder spørger os, hvor meget luft til vand varmepumper støjer og vores generelle svar er, at den støjer mindre end en opvaskemaskine.

Nogle varmepumper har en “Sleep-funktion” som om natten nedsætter støjen uden at det går ud over varmepumpens ydeevne.

Få svar på dine spørgsmål om luft til vand varmepumper – kontakt Nordkystens El & Datateknik på 📞48 28 88 14 eller teknik@nordkystens.dk, så hjælper vi dig.

luft-vand

Med en luft til vand varmepumpe udnyttes energien i udeluften til opvarmning af radiatorer eller gulvarme og brugsvand. De fleste varmepumper leverer varme – selv ned til -20°.

luft-vand

En luft til vand varmepumpe koster mere end en luft til luft varmepumpe. I drift er den på længere sigt billigere end olie- eller pillefyr og vil være betalt hjem i løbet af 5-10 år.

Varmepumpe

En luft til vand varmepumpe leverer bæredygtig og miljørigtig energi – økonomisk for klimaet og dig. Der er ikke brug for andre varmekilder, da en luft til vand varmepumpe er en totalløsning.

luft-vand

De fleste luft til vand varmepumpe udsender ikke mere støj end en opvaskemaskine, så du får en energiløsning med støjsvag drift.

Varmepumper Nordsjælland

KMO-certificeret montør af varmepumper – Nordsjælland

Det er lovpligtigt at få installeret luft til vand varmepumperne af en KMO-certificeret montør. Ved Nordkystens El & Datateknik ApS har vi et team af KMO-montører, som sikrer at din nye luft til vand varmepumpe er lovligt installeret.​

Vi sikrer os også at varmepumpen er installeret er så diskret som muligt.

Kontakt os på teknik@nordkystens.dk eller 48 28 88 14 så vi sammen kan finde den rigtige luft til vand-varmeløsning til dig.

Husk den lovpligtige – og årlige – serviceaftale

Det et lovkrav at du køber en serviceaftale og får efterset luft til vand varmepumpen en gang årligt. Nordkystens El & Datateknik tilbyder årlige serviceaftaler på varmepumper, som sikrer at din varmepumpe kører optimalt og leverer den ydelse, den bør levere. Tal med os om en serviceaftale – det koster ikke noget at få et tilbud!

Vi kommer gerne forbi dig og giver et tilbud på den type luft til vand varmepumpe, der passer til dit behov – kontakt os på 48 28 88 14 eller teknik@nordkystens.dk.

Læs mere om varmepumper her!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

11 + 13 =

Find os

Nørretoftevej 20
3200 Helsinge

Tlf.: 48 28 88 14
Mail: teknik@nordkystens.dk