Ladestander til din elbil

– Autoriseret el-installatør

– Komplet løsning

Din autoriserede el-installatør i Helsinge

Det er på forhånd ikke til at vide, hvordan ens el-installationer er udenfor. Og hvis du har brug for at få ændret på el-installationen, som for eksempel for at få sat en særlig ladestikkontakt op eller få en ekstra sikringsgruppe i eltavlen, skal du have en autoriseret el-installatør til at lave arbejdet. Det er desværre ikke arbejde, du selv må udføre uden autorisation.

Vi hjælper dig med montering af ladestanderen

Som autoriseret el-installatør, kan vi montere din nye ladestander. Uanset om den er købt hos din bilforhandler eller andre steder. Vi kommer ud og kigger på dine nuværende el-installationer, og sammen ser vi på dit behov, og giver dig efterfølgende en pris på montering af en ladestander til din el-bil.

Vi kører fra Helsinge til store dele af Nordsjælland, og vi tager gerne en uforpligtende snak omkring mulighederne og behovet – inden du tager din beslutning. Kontakt os på  📞 48 28 88 14 eller teknik@nordkystens.dk  så finder vi sammen en den løsning der passer til dig.

Ladestander til elbil Nordsjælland

Din autoriserede el-installatør i Helsinge

Det er på forhånd ikke til at vide, hvordan ens el-installationer er udenfor. Og hvis du har brug for at få ændret på el-installationen, som for eksempel for at få sat en særlig ladestikkontakt op eller få en ekstra sikringsgruppe i eltavlen, skal du have en autoriseret el-installatør til at lave arbejdet. Det er desværre ikke arbejde, du selv må udføre uden autorisation

Vi hjælper dig med montering af ladestanderen

Som autoriseret el-installatør, kan vi montere din nye ladestander. Uanset om den er købt hos din bilforhandler eller andre steder. Vi kommer ud og kigger på dine nuværende el-installationer, og sammen ser vi på dit behov, og giver dig efterfølgende en pris på montering af en ladestander til din el-bil.

Vi kører fra Helsinge til store dele af Nordsjælland, og vi tager gerne en uforpligtende snak omkring mulighederne og behovet – inden du tager din beslutning. Kontakt os på  📞 48 28 88 14 eller teknik@nordkystens.dk  så finder vi sammen en den løsning der passer til dig.

Spar tid og penge

Elektriker Helsinge

Vi sikrer, at alle tidsfrister bliver overholdt, og at du får det aftalte produkt til aftalt tid. Vi har – som en del af TS-gruppen – gode aftaler med mange ladestander leverandører, og vi sørger derfor altid for, at du får det bedste produkt til den bedste pris.

Din garanti

Elinstallatør Nordsjælland

Som din lokale el-installatør er vi din garanti for et veludført stykke arbejde. Vi sætter en stor ære i at udføre et godt stykke arbejde til den aftalte tid.

Komplet løsning

elinstallatør Helsinge

Hos os får du en komplet løsning, således du ikke skal igennem flere forskellige led. Vi kan hjælpe med både rådgivning, montering og installering, og har du fået en ladestander med i købet af din elbil, så sørger vi også for monteringen af den.

Autoriseret el-installatør

Autoriseret elektriker Helsinge

Vi er din lokale el-installatør, og vi er autoriseret til at montere og installere din ladestander.
Så sikrer du, at din ladestander bliver monteret rigtig, og ikke overbelaster dit private elnet. Som autoriseret el-installatør er vi dit sikkerheds stempel.

Køb af ladestander til din elbil – Helsinge Nordsjælland

Vi samarbejder med nogle af de bedste brands inden for ladestandere. Vi samarbejder med mange forskellige ladestander mærker– og du kan derfor også købe dem igennem os, hvis du skal bruge en ladestander til hjemmet, til din kolonihave eller til dit sommerhus.​

Vi monterer alle ladestandere, uanset om de er køb igennem os eller et andet sted. Det vigtigste er, at det er en autoriseret el-installatør, der monterer ladestationen til elbilen, da kapaciteten i installationen, skal være kraftig nok til at lade over længere tid.

Er du i tvivl om din nuværende ladestander, eller har du brug for rådgivning til køb af en ladestander, så kontakt os på  📞 48 28 88 14 – Så hjælper vi dig gerne med rådgivning samt montering af din ladestander.

 

Ladestander Nordsjælland

Vi finder en løsning sammen med jer

Nordkystens EL & Datateknik i Helsinge er autoriseret el-installatør, og vi har stor erfaring med at installere ladestandere. Vi samarbejder med flere forskellige udbydere, og sammen finder vi en skarp pris, på den helt rigtige løsning til jer.

Vi laver en skræddersyet løsning til jer, ud fra jeres behov og de forhold der er til rådighed på parkeringspladsen.

Kontakt os for montering af ladestander

Ring til os på  📞 48 28 88 14, og fortæl om dit behov, og hvor du har brug for montering af ladestander, så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Vi leverer, monterer og installerer din nye ladestander – mangler du en ladestander ved Helsinge eller Nordsjælland, så kontakt os i dag!

 

Hvad koster det at få monteret en ladestander?

Etablerings- og installationsarbejdet er en væsentlig faktor, da det kan kræve, at der både bliver gravet og trukket kabler til parkeringspladsen.
Udgifterne varierer meget afhængig af forholdene – især afstanden fra el-tavlen til ladestanderen er afgørende.

Er du usikker på om dette kan lade sig gøre, så kommer vi gerne og kigger på det. Kontakt os på 📞 48 28 88 14

Vi hjælper jer med alt fra rådgivningen til installation og oplæring i ladestanderen. I skal blot have styr på jeres behov og budget, så klarer vi resten. Vi monterer og installerer din nye ladestander i området omkring Helsinge – faktisk dækker vi hele Nordsjælland, hvor vi søger for din nye ladestander, både til private og erhverv.

Er I i tvivl om, hvilken type ladestander I skal have? Vi samarbejder vi med mange forskellige udbydere, som helt sikkert har lige den model, som dækker jeres behov.

  1. Find ud af, hvad jeres behov er inden I kontakter os.
  2. Kontakt os – og vi hjælper efterfølgende med rådgivningen.
  3. Vi sender en elektriker ud til at kigge på mulighederne.
  4. I modtager et tilbud, som I godkender, og vi planlægger monteringsdatoen sammen med jer.
  5. Vi står for alt. Gravning, kabelføring og opsætning af ladestationen/erne.
  6. Nu er ladestationen klar til brug.
Ladestander til private og erhverv Nordsjælland

Monta – opladning på farten

App’en Monta giver dig mulighed for at tilbyde opladning ved din ladestander uden det koster dig en krone.
Du kan altså låne din ladestander ud til gæster, familie osv., og de kan således betale for deres opladning gennem Monta.

Så snart at Monta er installeret på din ladestander, kan du lade andre elbilister lade ved din ladestander til en pris du har fastsat. Monta giver dig fleksibilitet og fuld kontrol over din ladestander.

Har du brug for et tilbud på ladestander i Nordsjælland? Ring til os på 📞 48 28 88 14, og fortæl om dit behov, og hvor du har brug for montering af ladestander, så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

 

Vi hjælper med alt fra rådgivning, montering og installation – Du får en komplet løsning, som du ejer 100%

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

14 + 14 =

Find os

Nørretoftevej 20
3200 Helsinge

Tlf.: 48 28 88 14
Mail: teknik@nordkystens.dk