Alarm og sikring Nordsjælland

Et godt hjem er et trygt hjem. Det er et sted, hvor man selv bestemmer tempoet, og hvor man selv skal bestemme, hvem der kommer indenfor. Med alarm og sikring, kan du sætte fokus på sikkerheden, så dine hjemlige rammer altid forbliver trygge rammer. At ubudne gæster holder sig langt væk og, hvis de skulle vove sig nær, får sværest mulige betingelser for at bryde ind.

Vi laver alarm og sikring til både private og erhverv i hele Nordsjælland – vi kører fra Helsinge, hvor vi har vores kontor. Kontakt os på Kontakt på teknik@nordkystens.dk eller ring til os på 48 28 88 14, hvis du ønsker alarm og sikring i dit hjem i Nordsjælland. 

På arbejdspladsen er det ofte nødvendigt med et højt sikringsniveau. Ikke bare for at sikre sig mod indbrud, men også for at gardere sig mod brand, vandskader og strømsvigt, der kan forårsage store skader, hvis ikke der er tænkt i en effektiv sikringsløsning.

Kontakt på teknik@nordkystens.dk eller ring til os på 48 28 88 14 og få et uforpligtende tilbud.

Alarm og sikring Nordsjælland

Tyverialarm

Overalt, hvor der er værdier, eksisterer risikoen for indbrud og tyveri. Hvad enten det er i hjemmet eller i virksomheden, så vil en tyv kunne finde ting, der let kan omsættes til kontanter. Det kan være it-udstyr, fjernsyn, smykker eller andre effekter, der har en høj affektionsværdi for ejeren.

Der findes en lang række elektroniske løsninger, som kan være med til at holde ubudne gæster fra både hjem og arbejdsplads. Alarmsystemer er en af de løsninger, som mest fleksibelt kan tilpasses de forskellige behov, der måtte være i løbet af døgnet.

Alarmen virker i sig selv så afskrækkende, at mange tyve udser sig et andet mål for deres forehavende. Skulle tyven alligevel bryde ind, vil alarmen stresse tyven, så han ikke får tid til at se sig om. Alarmen kan indstilles, så den med det samme tilkalder et vagtselskab eller politiet.

Skal du have tyverialarm i Nordsjælland, så kontakt os på teknik@nordkystens.dk eller ring til os på 48 28 88 14 – vi har stor erfaring med alarm og sikring i Nordsjælland og kører fra Helsinge.

Overvågning

Med tv-overvågning får virksomheden en lang række muligheder for på den ene side at højne sikkerheden og på den anden side at optimere produktionsprocesserne.

Teknologien til tv-overvågning er i en konstant og rivende udvikling, som betyder, at der hele tiden kommer nye områder, hvor overvågningen kan bruges effektivt. Fra overvågning af produktionsanlæg til registrering af, hvem der kommer og går.

Benytter man sig af tv-overvågning, skal man være opmærksom på, at der gælder en særlig lovgivning på området. Skal du have overvågning til din virksomhed i Nordsjælland, så kontakt os på teknik@nordkystens.dk eller ring til os på 48 28 88 14 – vi har stor erfaring med alarm og sikring i hele Nordsjælland.

 

Alarm og sikring - Helsinge

Adgangskontrol

Der findes flere forskellige muligheder for at øge sikkerheden med adgangskontrol. Det er løsninger, der kan tilpasses den enkelte virksomheds eller boligforenings behov.

Den elektroniske adgangskontrol er et effektivt redskab til at kontrollere, hvem der færdes i virksomheden. Det kan være alt fra den enkle dørtelefon til det fuldautomatiske anlæg med kode eller kortlæser, der sikrer, at uvedkomne ikke får adgang.

I beboelsesejendomme kan en dørtelefon med kamera give den optimale tryghed til beboerne, der på den måde altid kan se, hvem de lukker ind.

Skal du have adgangskontrol i Nordsjælland, så kontakt os på teknik@nordkystens.dk eller ring til os på 48 28 88 14 – vi har stor erfaring med alarm og sikring i hele Nordsjælland.

 

Brand- & vandskade

Ildebrande kan bringe menneskeliv i fare og uerstattelige værdier kan gå tabt. Vandskader kan forårsage store ødelæggelser, der kan være dyre for virksomheder såvel som privatpersoner.

Heldigvis findes der en række installationer og redskaber, der forebygger eller mindsker de skader, der kan opstå ved en brand eller en vandskade. Det er installationer, der både kan opsættes på arbejdspladser og i private hjem.

Røgalarmer, sprinkleranlæg, alarmer, der automatisk tilkalder brandvæsenet, og sensorer, der registrerer utætheder i vandrør, er nogle af mulighederne. Men den forebyggende indsats er også vigtig. Derfor bør alle elektriske installationer, der har nogle år på bagen, gennemgås for fejl, der kan forårsage kortslutninger og brand.

Skal vi sikre dig imod brand og vandskade i Nordsjælland, så kontakt os på teknik@nordkystens.dk eller ring til os på 48 28 88 14 – vi har stor erfaring med alarm og sikring i hele Nordsjælland.

 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

12 + 11 =

Find os

Nørretoftevej 20
3200 Helsinge

Tlf.: 48 28 88 14
Mail: teknik@nordkystens.dk