El-installationer

Alt inden for el-installation – med autoriseret stempel

Nordkystens El & og Datateknik ApS løser opgaver i private hjem, i boligforeningen og på arbejdspladsen.​ Vi klarer alt arbejde, der vedrører elektriske installationer, fra elvarmen til stikkontakter og hårdehvidevarer.

Vi tilbyder en effektiv og kompetent el-service med hurtig udrykning, hvis uheldet er ude. Vores servicevogne er udstyret med værktøj til enhver opgave, og vores servicemedarbejdere er vant til at løse problemerne professionelt og i en håndevending.

Ønsker du en strømbesparende løsning til dine installationer, har vi et bredt udvalg af produkter og komponenter, der sparer på energien.

Kontakt på teknik@nordkystens.dk eller ring til os på 48 28 88 14 og få et uforpligtende tilbud.

el-installationer

Små og store el-installationer

Om el-opgaven er lille eller stor, er ikke afgørende. Vi arbejder både med mindre el-installationer i hjemmet, som en enkelt el-installatør kan løse, og større el-projekter som kræver fagentreprenører og mange elektrikere.

Lad os hjælpe dig med:

  • Nybyggeri – traditionel eller intelligent installation?
  •  Renovering af gamle el-installationer
  • Reparation af elektriske installationer
  • Fejlfinding på el
  • Service og vedligeholdelse af el
  • Komplekse tekniske installationer

El – installatører over hele landet

Når du vælger os, får du det bedste fra to verdener. Du får fordelen ved at vælge en el-installatør fra et landsdækkende netværk, der kan trække på kompetente kollegaer i hele landet. Og trygheden ved at vælge en lokal forankret el-installatør, du kan se i øjnene, når I mødes på gaden.

Ingen panik – el-vagt 24/7 året rundt

Står du med pludselige el-problemer, kan du altid ringe til vores el-vagt. Der sidder altid en el-installatør klar til at hjælpe dig. Dag og nat – året rundt. Vores servicebiler er pakket med el-udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan løse kritiske situationer som strømsvigt, nedbrud i installationer, indbrud og lignende.

 

 Her kan du i øvrigt læse om hvad du selv kan gøre for at spare penge på el-regningen

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

6 + 5 =

Find os

Nørretoftevej 20
3200 Helsinge

Tlf.: 48 28 88 14
Mail: teknik@nordkystens.dk