Bedre indeklima i sommerhuset – også om vinteren

Er du på jagt efter den helt rigtige energikilde til dit sommerhus, kolonihave eller helårsbolig, hvor du er sikret en behagelig temperatur hele året?

Så kan det være en god ide at investere i en luft-luft varmpumpe – både fordi den er billig i drift men også er nem at  installere. Det kræver dog en KMO certificeret installatør at installere en varmepumpe – hos Nordkystens El & Datateknik i Helsinge i Nordsjælland har vi uddannede el-installatører til at montere og installere din nye varmepumpe både i sommerhuset, kolonihavehuset og helårshuset.

Kontakt os i dag på 📞 48 28 88 14 så giver vi et uforpligtende tilbud på både montering og på den helt rigtige varmepumpe.

Fordelen ved at bestille den igennem din lokale elektriker er, at vi rådgiver, leverer og monterer – så du er sikret den helt rigtige der passer til dit behov og hus. Vi kører ud fra Helsinge til hele Nordsjælland – og uanset om du kender noget til varmepumper på forhånd eller er det er helt ny viden, så guider og rådgiver vi dig.

Hvordan kan Nordkystens El & Datateknik hjælpe dig?

  • Rådgivning ved valg af luft-luft varmepumpe, som passer til dit behov
  • Levering, montering og installation af varmepumpen
  • Lovpligtigt serviceeftersyn

Hvordan virker en luft-luft varmepumpe?

Luft-luft varmepumper virker ved, at udedelen optager energien fra luften udenfor og omdanner den til varme, der tilføres den luft, som efterfølgende fordeles inde i huset med indedelens indbyggede blæser. Varmepumpens indedele monteres i de fleste tilfælde i husets største opholdsrum.

Så uanset om du ønsker 23 grader i frostgrader eller 20 grader i hedebølgen kan varmepumpen regulere temperaturen, så indeklimaet er behageligt.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på en luft-luft varmepumpe 📞 48 28 88 14 – vi kører fra vores adresse i Helsinge i Nordsjælland.

 

Få bedre indeklima

Uanset årstiden, så vil du altid kunne have den helt rigtige temperatur og et bedre indeklima med en varmepumpe. Det giver rigtig god mening i et sommerhus – hvor sommerhuset ofte står tomt i nogle uger/ måneder. Især om vinteren, hvor der oftes kommer frost.

De fleste varmepumper har mulighed for at køre i dvale-mode på ca. 8 grader, så man slipper for fugten i huset og frostskader indendørs.

Læs mere om varmepumper her!

varmepumpe-graf
sommerhus-varmepumpe-nordsjælland

Minimer “sommerhus-lugten”?

Når du vælger at installere en varmepumpe med luftrensnings- og filtreringssystemer, forbedrer du sommerhusets indeklima og nedsætter “sommerhus-lugten”. Sommerhus-lugten kommer oftes af fugt og i sammenhæng med en lav rumtemperatur. Det kan en luft-luft varmepumpe hjælpe med via luftcirkulation og derved mindsker fugten og en potentielt dårligt indeklima.

Du mindsker også risikoen for allergi og astma, da der i de fleste luft-luft varmepumper sidder et pollenfilter – som sikrer at det er renere luft, der kommer cirkulerer i husets rumme.

Det er ligesom man kender det i bilen – hvor der også sidder et pollenfilter i – dette bør skiftes en gang om året, og det kan man få udskiftet med en fast serviceaftale hos KMO-certificerede Nordkystens El & Datateknik. Vi har mange års erfaring med varmepumper og serviceeftersyn.

En anden fordel er, at du er med til at reducere CO₂-udslippet i Danmark. Luft til luft varmepumper leverer energien 3 til 5 gange igen.

Husk serviceaftale

Når du investerer i en luft luft varmepumpe, er det lovpligtigt at få serviceret sin varmepumpe af en KMO-tekniker årligt. Det er vigtigt, fordi varmepumpen skal vedligeholdes for at køre mest optimalt. Du bør derfor tage det alvorligt at overholde din serviceaftale.

Hør mere omkring serviceaftalen på varmepumpen hos KMO-certificerede Nordkystens El & Datateknik 📞48 28 88 14.

 

Hvor meget støjer en luft til luft varmepumpe?

Vores kunder spørger ofte til støjniveauet for luft til luft varmepumper. Det afhænger af valget af varmepumpe-model. Det generelle svar er, at en varmepumpe støjer mindre end en opvaskemaskine. De fleste varmepumper har det man kalder for night-mode, hvor man kan sænke støjen om natten uden at miste funktionerne.

Vil du kunne styre din varmepumper med WiFi?

De nyeste modeller har installeret WiFi i deres systemer, som gør at man har mulighed for at styre og regulere varmen også selvom man ikke befinder sig i sommerhuset. Det er både når man er på vej til sommerhuset eller forlader det.

Er du i tvivl om noget – så er du altid velkommen til at kontakte os på 📞 48 28 88 14

Det er altid en god ide at få varmet huset op inden man ankommer, især hvis det har været på dvale-mode henover vinteren. De fleste varmepumper kan køre på 8 grader uanset temperaturen udenfor – så selv i de hårdeste frostgrader, så vil man kunne holde huset frostfrit.

varmepumper-wifi-sommerhus

For at være helt sikker på at huset er varmet op på forhånd anbefaler vi at man skruer op til 21-22 grader et døgn før man ankommer via App’en.

Om sommeren kan man nedkøle sommerhuset inden man ankommer, så man kan komme frem til et nedkølet sommerhus.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

8 + 15 =

Find os

Nørretoftevej 20
3200 Helsinge

Tlf.: 48 28 88 14
Mail: teknik@nordkystens.dk