Varmepumper

Nordkystens El & og Datateknik ApS er forhandler og montør af varmepumper

Fordelene ved en varmepumpe i forhold til f.eks. elvarme kan være besparelse på elforbruget, da en varmepumpe er meget mere energieffektiv end en standard el-radiator.

En varmepumpe renser også luften, så rummet bliver holdt rent og sundt, og så har den anti-bakterie, anti-alge og anti-virus filter.​ 

​Den kan samtidig affugte luften, og så fordeler den varmen langs gulvene så de bliver varmere. Og da den blæser luften rundt, så bliver varmen fordelt meget mere effektivt end med f.eks. en el-radiator, da luften bliver cirkuleret bedre og derved får man bedre varmet hele rummet op end med konventionelle varme metoder.

Kontakt på teknik@nordkystens.dk eller ring til os på 48 28 88 14 og få et uforpligtende tilbud.

DanmarksPumpen

Kinnan har udvalgt 7 varmepumper blandt de 3 stærkeste mærker i verden og gjort dem til DanmarksPumper. Alle opfylder EU´s skærpede krav til effektivitet, også de krav som er gældende fra 2019. Nordkystens El & og Datateknik er forhandlere og montører af DanmarksPumperne fra mærkerne Panasonic, LG og Mitsubishi. 

Danmarkspumpen er designet til at kunne klare det danske klima, så selvom vi får meget kolde vintre, så vil varmepumpen stadig varme. Den er blandt andet isoleret ekstra, hvilket gør den mere modstandsdygtig overfor kulde og samtidig gør den mere effektiv.

Alle DanmarksPumpens varmepumper er mærket med Energi Klasse A mærket, og er den mest effektive og miljøvenlige varme du kan få. Når DanmarksPumpen optager 1 kW får du op til 5,3 kW varmeudbytte.

Læs mere om DanmarksPumperne her. 

KMO-certificeret montør

Hos Nordkystens El & og Datateknik ApS bliver varmepumperne monteret af KMO-certificeret montør, som loven kræver at man er, når man laver denne slags anlæg og kølearbejde. Samtidig er vi også autorisede til at kunne udføre elinstallationer, så når vi laver elinstallationen til varmepumpen kan vi samtidig garantere at den er udført lovligt.​

Samtidig så sikrer vi os at installationens udseende er noget vi kan være stolte af, og sikrer os gerne at installationen er så diskret som det er muligt.

Vi mener ikke at der er noget der hedder en standard installation, så kontakt os på teknik@nordkystens.dk eller 48 28 88 14 så vi sammen kan finde den rigtige løsning til dig.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

14 + 1 =

Find os

Nørretoftevej 20
3200 Helsinge

Tlf.: 48 28 88 14
Mail: teknik@nordkystens.dk