Varmepumper Nordsjælland

Nordkystens El & og Datateknik ApS er forhandler og montør af varmepumper

Hos Nordkystens El og Datateknik monterer vi varmepumper Nordsjælland, og kører ud fra Helsinge. Vi har stor erfaring indenfor varmepumper, og har en stor kundekreds i hele Nordsjælland.

Hos Nordkystens El og Datateknik er vi KMO-certificeret. Det betyder at vi har de nødvendige certificeringer, ifølge lovgivningen, til at montere og installere varmepumper til dig. Så mangler du en varmepumpe i Nordsjælland, tøv ikke med at kontakte os, og vi rådgiver vi dig til den bedst mulige løsning.

Varmepumper Nordsjælland

Varmepumpens mange fordele

Fordelene ved en varmepumpe i forhold til f.eks. elvarme kan være besparelse på elforbruget, da en varmepumpe er meget mere energieffektiv end en standard el-radiator.

En varmepumpe renser også luften, så rummet bliver holdt rent og sundt, og så har den anti-bakterie, anti-alge og anti-virus filter.​ Læs om bedre indeklima her!

​Den kan samtidig affugte luften, og så fordeler den varmen langs gulvene så de bliver varmere. Og da den blæser luften rundt, så bliver varmen fordelt meget mere effektivt end med f.eks. en el-radiator, da luften bliver cirkuleret bedre og derved får man bedre varmet hele rummet op end med konventionelle varme metoder.

Kontakt på teknik@nordkystens.dk eller ring til os på 48 28 88 14 og få et uforpligtende tilbud.

DanmarksPumpen

Kinnan har udvalgt 7 varmepumper blandt de 3 stærkeste mærker i verden og gjort dem til DanmarksPumper. Alle opfylder EU´s skærpede krav til effektivitet, også de krav som er gældende fra 2019. Nordkystens El & og Datateknik er forhandlere og montører af DanmarksPumperne fra mærkerne Panasonic, LG og Mitsubishi. 

Danmarkspumpen er designet til at kunne klare det danske klima, så selvom vi får meget kolde vintre, så vil varmepumpen stadig varme. Den er blandt andet isoleret ekstra, hvilket gør den mere modstandsdygtig overfor kulde og samtidig gør den mere effektiv.

Alle DanmarksPumpens varmepumper er mærket med Energi Klasse A mærket, og er den mest effektive og miljøvenlige varme du kan få. Når DanmarksPumpen optager 1 kW får du op til 5,3 kW varmeudbytte.

KMO-certificeret montør af varmepumper – Nordsjælland

Hos Nordkystens El & og Datateknik ApS bliver varmepumperne monteret af KMO-certificeret montør, som loven kræver at man er, når man laver denne slags anlæg og kølearbejde. Samtidig er vi også autorisede til at kunne udføre elinstallationer, så når vi laver elinstallationen til varmepumpen kan vi samtidig garantere at den er udført lovligt.​

Samtidig så sikrer vi os at installationens udseende er noget vi kan være stolte af, og sikrer os gerne at installationen er så diskret som det er muligt. Vi rådgiver, monterer og installerer din varmepumpe i Nordsjælland!

Vi mener ikke at der er noget der hedder en standard installation, så kontakt os på teknik@nordkystens.dk eller 48 28 88 14 så vi sammen kan finde den rigtige løsning til dig.

Varmepumper nordsjælland

Hvad er en varmepumpe?

Der findes i bund og grund 2 typer af varmepumper, nemlig luft til luft varmepumper, og luft til vand varmepumper. Luft til luft varmepumper fungerer således at den udnytter varmen i luften udenfor, hvorefter det cirkuleres rundt i huset. Luft til luft varmepumper bliver ofte installeret i sommerhuse og mindre boliger, da de ikke kræver særligt store omlægninger at installere dem.

Luft til vand varmepumper fungerer på den måde at den samler luftens energi, hvorefter den omdanner denne energi til varme. En luft til vand varmepumpe kan, som navnet siger, opvarme forbrugsvandet i boligen, men kan også opvarme luften. En luft til vand varmepumpe kan samarbejde med en eksisterende varmekilde, for eksempel et gas- eller oliefyr.

 

Fordele ved varmepumper

Ved at anskaffe sig en varmepumpe, følger der en række fordele, som ikke kun gavner pengepungen, men også miljøet. Herunder ses nogle af de fordele ved at købe en varmepumpe:

 

  • Du sparer på el-regningen. En varmepumpe er en god investering, og tjener, i mange tilfælde, sig selv hjem på nogle år.
  • Varmepumpen er selvkørende. Der skal ikke brændstof eller olie på, for at den kan holde sig kørende.
  • Varmepumper er miljøvenlige. En varmepumpe udleder ikke nær så meget co2, end hvis du f.eks. bruger gas- eller oliefyr
  • Din varmepumpe kræver ikke meget vedligeholdelse. Det eneste du skal være opmærksom på, er at bestille et årligt servicetjek.

 

Fordelene er mange, så vi kan godt forstå hvis du står og har lyst til at anskaffe dig en varmepumpe. Og det vil vi gerne hjælpe dig med! Kontakt os i dag på teknik@nordkystens.dk eller 48 28 88 14, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning til din nye varmepumpe!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

14 + 5 =

Find os

Nørretoftevej 20
3200 Helsinge

Tlf.: 48 28 88 14
Mail: teknik@nordkystens.dk