Vi tilbyder

Alarm og sikring Helsinge

Alarm og sikring

Mulighederne er mange for at sikre sig mod tyveri, og en grundig overvejelse er nødvendig for at vælge den korrekte løsning. Vi er klar til at hjælpe med den løsning, der dækker dine behov.

Varmepumper Nordsjælland

Varmepumper

Fordelene ved en varmepumpe i forhold til f.eks. elvarme kan være besparelse på elforbruget. Det kræver specialuddannelse at installere – og servicere – en varmepumpe fordi der hele tiden sker noget nyt på området.

El-installationer Nordsjælland

El-installationer

Nordkystens El & Datateknik løser el-opgaver i private hjem, for boligforeninger og for erhverv. Vi klarer alt arbejde, der vedrører elektriske installationer, fra elvarmen til stikkontakter og hårdehvidevarer.

Data og IT Nordsjælland

Kommunikation, data og IT

I samarbejde med kunden udvikler vi en driftsikker netværksløsning, der passer til den enkelte virksomhed og som lever op til alle krav. Vi løser naturligvis også opgaver fra private.

transientbeskyttelse-helsinge

Transientbeskyttelse – sikkerhed mod lynnedslag

Hvis et lyn slår ned og de elektroniske systemer går ud, kan det have store økonomiske konsekvenser. Derfor ved vi, hvor vigtigt det er at have transientbeskyttelse.

Håndværkerfradrag 2021 Helsinge

Træk din håndværker fra i skat!

Der stadig kan fratrækkes op til 6.000 kr. for udgifter til hjælp i hus og have og op til 12.000 kr. for udgifter til håndværkerbistand til istandsættelse af boligen med videre.